Alla inlägg den 24 februari 2012

Av ÄlgEva - 24 februari 2012 11:24

Jag köpte tulpaner. För att lysa upp tillvaron lite. Tydligen måste man se till att det finns vatten i vasen.



Kortet är knäppt efter de livräddande insatser jag gjorde några timmar innan. I stort sett hela buketten hängde som överkokt spagetti runt vaskanten.


 


Tack och lov verkar det som de flesta återhämtar sig bra.


Februari kom efter en olidligt lång januari. En januari som var kall. Väldigt kall bitvis. Trodde februari skulle komma med lite mindre minusgrader. Att termometern skulle ligga runt 5-10 minus. Såg fram mot fantastiska vårvinterdagar. Sittandes på en sjö. Fiskandes. Njutandes. Det blev inte riktigt så.


 


Minusgrader byttes mot flera plusgrader. Det droppar från taken. Eller droppar. Det rinner. I en strid ström. Det är vattenpölar överallt. Snön sjunker undan fortare än fort. Fortsätter det så här hinner vi inte ut på någon sjö. Snön i skoterspåren tinar i sådan takt att man måste köra väldigt fort om man ska hinna köra på den. Skulle man komma fram till någon sjö vill det nog till att man har med kastspö. Om man vill fiska.


Hade tänkt lämna prinsesshysterin utan kommentarer. Det skrivs och pratas nog om denna tös överallt. Men alltså. Det går inte att låta bli. Jag har ju fått ett kungligt namn nu!

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards